Cursuri Dansul Mirilor – oferte si servicii

Cursuri de dans – dansul mirilor

Cursuri de dans - cursuri dansul mirilor, valsul mirilorDansul mirilor este unul dintre cele mai importante momente in cadrul petrecerii de nunta – deschiderea ringului de dans, practic deschiderea distractiei! Invitatii asteapta cu neranbdare coregrafia mirilor si se lasa impresionati de dansul acestora.

Pentru ca mirii isi aleg melodia de suflet pentru ei si nu neaparat un clasic (dar elegant) vals vienez, antrenorii nostri sunt dispusi sa realizeze coregrafii spectaculoase si impresionante pe orice tip de muzica.

Coregrafia dansului mirilor se realizeaza atat in functie de preferintele si atitudinea cuplului, cat si in functie de dimensiunile ringului unde vor dansa la nunta, de podeaua acestuia (pentru aderenta – piruete etc.), dar si de rochia de mireasa (cu crinolina, fara, rochii stil sirenta etc. – acestea putand limita anumite miscari si coregraful trebuie informat). De asemenea coregrafia se face si in functie de frazele muzicale.

Coregrafie Dansul Mirilor Dirty Dancing

Dansul Mirilor Dirty Dancing VIDEO pe www.cursuridans.com

Coregrafie Dansul Mirilor – Anastasia: Oance upon a time

Dansul Mirilor Anastasia VIDEO pe www.cursuridans.com

Cursuri Dansul Mirilor – Preturi si pachete promotionale

Pachet Cursuri Dansul Mirilor 5 Sedinte  – 470 Ron

Pachet Cursuri Dansul Mirilor 8 Sedinte – 720 Ron

Pachet Cursuri Dansul Mirilor 10 Sedinte  – 850 Ron

Pret Ora Particulara pentru Dansul Mirilor – 100 Ron

Pentru o coregrafie bine realizata sunt necesare minim 8 ore de dans, aceasta inseamna aproximativ 4 saptamani (noi nu recomandam mai mult de doua sedinte pe saptamana pentru ca altfel cuplul nu asimileaza informatia). Pentru un dans pe o compilatie muzicala sunt necesare aaproximativ 10 ore de dans, iar pentru o coregrafie simpla de vals vienez pot fi suficiente 5 ore de dans, depinzand si de capacitatea de acumulare a cuplului.

Mentiuni speciale privind cursurile pentru dansul mirilor – oferim si cerem seriozitate:

 • Anularea sau reprogramarea unei sedinte se va face cu cel putin 24 de ore inainte, de preferabil 48 de ore;
 • Plata se va efectua cu o sedinta in avans in cazul orelor particulare sau la inceputul pachetului de cursuri astfel: jumatate din pret la prima ora, a doua jumatate din pret in prima sedinta din a doua jumatate a pachetului (de exemplu sedinta 3 pentru pachetul de 5 cursuri de dans, sedinta 4 pentru pachetul de 8 cursuri sau sedinta 5 pentru pachetul de 10 cursuri);
 • Banii nu se returneaza pentru absenta neanuntata!

Pentru detalii – contact:

 • e-mail: madnessdance@gmail.com
 • Tel.: 0720.018.880/ 0743.650.704/0722.806.469

 

De asemenea puteti vizita Pagina Noastra de Facebook , Twitter, Youtube si Google+

Va recomandam si alte articole despre Dansul Mirilor:

Sugestii dansul mirilor

100 melodii romantice pentru dansul mirilor

Dansul mirilor; vals sau alta melodie?

Cele mai frumoase 50 de piese pentru valsul mirilor

Top 100 Melodii de Deschidere a Dansului

Sursa foto a articolului “Cursuri pentru Dansul Mirilor” sxc.hu

MadnessDance prezinta toate drepturile asupra articolului. Articolul poate fi preluat doar in conditiile: se preia cel mult jumatate din articol, se precizeaza clar sursa cu link catre pagina originala de provenienta (MadnessDance). Pozele se preiau in conformitate cu regulamentul site-urilor de provenienta. Pozele proprii MadnessDance NU se preiau decat cu acordul scris.
Share this: Twitter | StumbleUpon | Facebook | Delicious | digg | reddit | buzz | Mr. Wong | eMail | LinkedIn

About Madness Dance Cursuri de Dans

Clubul de Dans Madness Dance sustine cursuri de dans pentru adulti, cursuri de dans pentru copii, cursuri de dans terapeutic (terapie prin dans), cursuri de dans pentru slabire (Slabire prin dans), cursuri de salsa, cursuri dans contemporan, cursuri dansul mirilor, cursuri dansuri latino, cursuri vals si cursuri de dans sportiv.
This entry was posted in Dansul Mirilor and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Cursuri Dansul Mirilor – oferte si servicii

 1. Pingback: Cursuri de dans la Madness Dance | Cursuri de dans – MADNESS DANCE

 2. Pingback: Reduceri Cursuri de Dans Bucuresti sector 4 | Cursuri de dans - MADNESS DANCE

 3. Pingback: Cursuri de dans complete: Orice tip de dans vrei sa inveti | Cursuri de dans - MADNESS DANCE

 4. Rodolfo says:

  Cozolan / hey, desi am ajuns relativ tairzu sa comentez postul asta cu nutile, poate cine stie .deci, eu sunt din Cluj, m-am insurat in iunie. m-am insurat ziua : intre 14 si 22 a fost petrecerea , dar eu trezit de 5 fiind am fost sa fac poze, la starea civila si la biserica. cam pe la 14 si 5 am terminat si numai bine am ajuns si la petrecere , noroc ca era aproape biserica de sala ospatului.nuntile de noapte se fac sambata spre duminica, dar fiind ca sunt tare multi care vor sa faca pasul asta, se fac nunti si duminica si atunci .14 22 e intervalul corect. Poate mai sunt si cazuri cand se face si sambata intre 14 si 22. acum in cluj noaptea se poate face depinzand de locatie, daca e zona populata nu se prea poate face noaptea.Vis a vis de costuri costa ceva. La un restaurant ok si cu pretentii putin peste medie 210-270 meniu complet de pers.Numai bine!

 5. Eren says:

  Marina / Eu am nunta peste aprox o luna si sincer pana acum nu am facut un calucl cat m-au costat toate oricum grosu trebuie platit dupa: meniul, muzica, fotograful, cameramanul, agentia care decoreaza sala .offfMi-as fi dorit sa fac o nunta fara bani, dar nu as fi avut de unde sa platesc.Oricum, sunt total impotriva nuntilor cu foarte multi invitati pe ideea, hai sa-l chemam si pe X pentru ca are bani si da bine pe masa.Dupa parerea mea la o nunta ar trebui sa vina intr-adevar numai persoane pe care mirii le cunosc si chiar se bucura pentru ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam