Va invitam pe toti pe 14 Februarie 2013: Tot Globul Rising “Break The Chain”

Sa DANSAM pentru a lupta impotriva violentei asupra femeii! Vino si TU!

 

One Billion Rising - Flash Mob

One Billion Rising

Clubul de Dans Madness Dance, Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen: FILIA si Asociatia FRONT sustin proiectul One Billion Rising in Romania, proiect prin care luptam dansand impotriva violentei asupra femeii! Sunteti invitati cu totii sa participati la acest flash mob pe 14 Februarie 2013, nu mai asteptati, contactati-ne!

Indiferent de tara, de cultura, de varsta, violenta asupra femeii exista, indiferent de forma: fizica, verbala, hartuire, discriminare, economica si asa mai departe.

Cu totii stim, desi nu rostim, ca aceasta violenta exista, ca femeia este slab sau chiar deloc aparata prin lege, si cu totii am vazut cel putin o data in viata o forma de violenta indreptata asupra femeii.
Este uimitor cum oameni din toata lumea s-au mobilizat atat de repede si de amplu pentru a dansa intr-un astfel de proiect. Este clar ca pe toti „ne misca”.
De ce dansez pe 14 februarie? Pentru ca este o zi in care celebram dragostea! Pentru ca in felul acesta, femei din toata lumea, ne putem uni cauzele; pentru ca detest violenta si pentru ca dansul mi se pare cea mai frumoasa maniera de protest – un mod de expresie atat de frumos, accesibil oricui si totodata atat de dinamic, care inspira energie pozitiva, dragoste, libertate!
Va invit cu tot entuziasmul sa dansati, femei si barbati, alaturi de noi pe 14 februarie!
STRIKE, DANCE, RISE!” – ne indeamna Iulia Dibu, coregraful Madness Dance care va conduce evenimentul in Bucuresti, via Garbo.ro.

One Billion Rising

One Billion Rising este un proiect la nivel global initiat de Eve Ensler (scenarista, performer, activista feminista, cunoscuta in intreaga lume datorita piesei Monoloagele Vaginului). De peste 15 ani ea organizeaza evenimente in intreaga lumea pentru a opri violenta asupra femeilor.

In 2013 un miliard de femei din intreaga lume se vor ridica, vor dansa si vor cere impreuna oprirea acestui fenomen. Peste 177 de state participa la acest proiect, peste 13.000 de organizatii s-au implicat in sprijinul acestei idei.

Inaltimea Sa Dalai Lama a dat un mesaj mondial prin care isi anunta sprijinul, alaturi de alte persoane influente si cu vizibilitate cum ar fi actori: Jane Fonda, Rosario Dawson, Donna Karan, Thandie Newton, Charlize Theron, Kerry Washington, Yoko Ono, Jessica Alba, Connie Britton, Kate Clinton, Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Dylan McDermott, Robert Redford, Lily Tomlin, Rosie Huntington-Whitely, Zoe Kravitz sau scriitori: Alice Walker, Adam Hochschild, Naomi Klein, Dr. Denis Mukwege si Christiane Northrup.

Mesajele lor

Vom dansa impreuna pentru a opri violenta asupra femeilor, iar pentru cei interesati sa participie (barbati si femei), va asteptam sa ne dati un semn, pentru a va pune in tema cu detaliile organizatorice si inceperea antrenamentelor de dans :)

STRIKE, DANCE, RISE!

Contact:

e-mail: madnessdance@gmail.com

Parteneri media: Garbo.ro, HotNews.ro, 7 Seri, Avantaje, Psychologies, Kudika.ro, Envy.ro, Yuppy.ro, Feminism-Romania.ro

Partener al evenimentului: Afi Palace Cotroceni
Partener al evenimentului: Universitatea Nicolae Titulescu – Bucuresti

Join the Forum discussion on this post
director web gratuit

Share this: Twitter | StumbleUpon | Facebook | Delicious | digg | reddit | buzz | Mr. Wong | eMail | LinkedIn

About Madness Dance Cursuri de Dans

Clubul de Dans Madness Dance sustine cursuri de dans pentru adulti, cursuri de dans pentru copii, cursuri de dans terapeutic (terapie prin dans), cursuri de dans pentru slabire (Slabire prin dans), cursuri de salsa, cursuri dans contemporan, cursuri dansul mirilor, cursuri dansuri latino, cursuri vals si cursuri de dans sportiv.
This entry was posted in Articole Dans, Evenimente in Lumea Dansului and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Va invitam pe toti pe 14 Februarie 2013: Tot Globul Rising “Break The Chain”

 1. Madness Dance Cursuri de Dans says:

  Va asteptam la antrenamente pentru flash mobul de joi 14 februarie – One Billion Rising – la sala de sport a facultatii Nicolae Titulescu Bucuresti, cu urmatorul program:
  – sambata 15:30-18:00
  – duminica 14:30-17:00
  – luni 18:30-20:30
  – miercuri (Marea Rpetitie!) 18:30-20:30
  Nu conteaza daca ati lipsit la unul din antrenamente, veniti la celelalte, noi va vom organiza si ne vom distra fantastic!
  Va astepta cu drag si entuziasm!

  • Ally says:

   Coregrafa voastra Iulia Dibu este minunataaa! O laudam cu totii, e ca un fluturas! Atat de delicata si dedicata, nu credeam ca voi invata din prima coregrafia intreaga. Bravo, felicitari, Iuli !

 2. Pingback: One Billion Rising- dansul care uneste un miliard de femei « bohemma creative arts

 3. Pingback: One Billion Rising Bucuresti Flash Mob - impresii, feedback, poze si clipuri | Cursuri de dans - MADNESS DANCE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam