Cursuri Dans Adulti

Cursurile de grup sunt inchise momentan! Vom reveni cu informatii atunci cand deschidem grupe noi!

Cursuri de dans Madness Dance

Cursuri de dans pentru adulti Bucuresti!

Cursuri de dans pentru adulti sector 4 bucurestiClubul de Dans Madness Dance va invita la dans!

Clubul de Dans Madness Dance va invita la dans! Cursurile pentru adulti sunt ideale pentru destindere, pentru invatarea unor coregrafii ale dansurilor de societate, pentru mentinerea in forma si totodata pentru socializare si buna dispozitie.

Situati intr-o zona ultracentrala – Zona Unirii  – prezenta la cursurile noastre se face usor, avand la dispozitie si numeroase mijloace de transport. Studiourile nostru prezinta toate dotarile necesare: aer conditionat, parchet, oglinzi, sala de asteptare, vestiare separate, toaleta, sistem audio, proiector, zona fiind usor accesibila, cu spatii pentru parcare.

Program si locatii Cursuri de dans adulti/incepatori:

Dansuri de societate pentru adulti/incepatori:

Cursurile de dans pentru adulti au loc in fiecare zi de Marti intre orele 20:00-22:00 in zona Unirii (Str. Tabacarilor nr. 7), fiind organizate in doua ore grupate astfel incat sa ne bucuram de un program energic si sa reusim sa invatam o cregrafie cu pasi simpli dintr-un stil de dans. Invatam sa dansam salsa, bachata, merengue, tango argentinian, vals lent si vienez, rock’n'roll, quick step, lambada etc. Nu este necesar sa aveti parter/partenera.

Pret abonament: 110 ron/luna (include 8 sau 10 sedinte grupate cate 2 in fiecare marti).

Program Cursuri de Dans Terapeutic pentru adulti:

Cursuri de dans terapeuticBucurati-va de efectele terapeutice ale dansului – cursurile au loc in fiecare Sambata de la ora 12:00 la 14:00, intr-o locatie situata la cateva minute de Unirii (Pasaj Marasesti) – str. Tabacarilor nr.7, sector 4 cladire corp C, et.1. Mai multe detalii despre dansul terapeutic aici.

Ce dansuri veti invata:

 • cursuri de dans latino-americane – dans sportiv – Cha cha cha, Jive, Rumba, Passo Doble, Samba, LAMBADA;
 • Cursuri de dans pentru adulti sector 4 bucuresticursuri de dans de salon – standrard dans sportiv – vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox;
 • cursuri dans de societate – tango argentinian, salsa, merengue, bachata.
 • dans contemporan;
 • cursuri dans sportiv;
 • o ora/luna se va face ZUMBA pentru intretinere, cresterea elasticitatii articulatiilor si a rezistentei musculare.

Se poate plati si la sedinta astfel:

Cursuri de dans traditional

Cursuri de dans popular

Cursuri de DANS POPULAR

In fiecare zi de Luni de la 19:00-20:00 te asteptam la adresa Str. Bucur nr.11 intr-o sala dotata cu tot confortul pentru a dansa pe ritmuri traditionale! Nuntile, botezurile si alte evenimente si petreceri romanesti vor reprezenta o distractie pe cinste, caci nu va mai fi nevoie sa stai pe scaun! Hai la joc, la joc, la joc, sa ne fie cu noroooccc!!!

Pret abonament lunar Dansuri Populare: 70 lei. Vizitati si pagina ofertelor la cursuri de dans!

Oferta cursuri de dans pentru adulti!

Cursuri de dans pentru adulti Bucuresti

Cursuri dans adulti

Pentru fiecare cursant adus primiti 10% reducere la abonamentul lunar. Daca aduceti mai mult de 10 cursanti veti avea intrare libera la orice sala de dans a noastra. Reducerea la cursurile de dans este valabila astfe: perioada cat persoana pentru care primeste reducere vine la sala si inca trei luni in plus dupa ce persoana adusa inceteaza sa mai frecventeze cursurile noastre.

50% reducere pentru orice alt curs la care va inscrieti in clubul nostru.

Mentiuni: oferim si cerem seriozitate. Plata abonamentului se face la prima sedinta. Nu se restituie plata pentru orele absente (se plateste un abonament), dar se poate recupera la alte sali ale noastre daca exista grupa adecvata de varsta.

Pentru detalii si inscrieri contactati echipa Madness Dance:

 • e-mail: madnessdance@gmail.com
 • Tel.: 0729.960.069

De asemenea puteti vizita Pagina Noastra de Facebook , Twitter, Youtube si Google+

Va recomandam si alte articole despre cursurile noastre de dans:

Hai la Dans

Cursuri de dans pentru slabire

Buna dispozitie si sanatate – terapie prin dans (Dans terapeutic)

Cursuri de dans pentru copii

Cursuri de dans Madness Dance

Sursa foto a articolului “Cursuri de dans pentru adulti”: sxc.hu
MadnessDance prezinta toate drepturile asupra articolului. Articolul poate fi preluat doar in conditiile: se preia cel mult jumatate din articol, se precizeaza clar sursa cu link catre pagina originala de provenienta (MadnessDance). Pozele se preiau in conformitate cu regulamentul site-urilor de provenienta. Pozele proprii MadnessDance NU se preiau decat cu acordul scris.

ClickLink.ro

Share this: Twitter | StumbleUpon | Facebook | Delicious | digg | reddit | buzz | Mr. Wong | eMail | LinkedIn

3 Responses to Cursuri Dans Adulti

 1. Madness Dance Cursuri de Dans says:

  Va asteptam la cursurile de dans pentru adulti in fiecare sambata intre orele 12-14 la sala noastra din zona Unirii (sector 4 Bucuresti) – Tabacarilor nr 7, corp C, et 1.

  • Ekaterina says:

   I simply want to tell you that I’m bigenner to blogging and site-building and certainly enjoyed your blog. More than likely I’m likely to bookmark your website . You surely have good article content. Thanks for revealing your web page.

 2. Pingback: Cursuri de dans la Madness Dance | Cursuri de dans – MADNESS DANCE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam