Dansul Mirilor

Cursuri de dans – dansul mirilor

Cursuri de dans - cursuri dansul mirilor, valsul mirilorDansul mirilor este unul dintre cele mai importante momente in cadrul petrecerii de nunta – deschiderea ringului de dans, practic deschiderea distractiei! Invitatii asteapta cu neranbdare coregrafia mirilor si se lasa impresionati de dansul acestora.

Pentru ca mirii isi aleg melodia de suflet pentru ei si nu neaparat un clasic (dar elegant) vals vienez, antrenorii nostri sunt dispusi sa realizeze coregrafii spectaculoase si impresionante pe orice tip de muzica.

Coregrafia dansului mirilor se realizeaza atat in functie de preferintele si atitudinea cuplului, cat si in functie de dimensiunile ringului unde vor dansa la nunta, de podeaua acestuia (pentru aderenta – piruete etc.), dar si de rochia de mireasa (cu crinolina, fara, rochii stil sirenta etc. – acestea putand limita anumite miscari si coregraful trebuie informat). De asemenea coregrafia se face si in functie de frazele muzicale.

Coregrafie Dansul Mirilor Dirty Dancing

Dansul Mirilor Dirty Dancing VIDEO pe www.cursuridans.com

Coregrafie Dansul Mirilor – Anastasia: Oance upon a time

Dansul Mirilor Anastasia VIDEO pe www.cursuridans.com

Cursuri Dansul Mirilor – Preturi si pachete promotionale

 • Pachet Cursuri Dansul Mirilor 5 Sedinte  – 470 Ron

 • Pachet Cursuri Dansul Mirilor 8 Sedinte – 720 Ron

 • Pachet Cursuri Dansul Mirilor 10 Sedinte  – 850 Ron

 • Pret Ora Particulara pentru Dansul Mirilor – 100 Ron

Pentru o coregrafie bine realizata sunt necesare minim 8 ore de dans, aceasta inseamna aproximativ 4 saptamani (noi nu recomandam mai mult de doua sedinte pe saptamana pentru ca altfel cuplul nu asimileaza informatia). Pentru un dans pe o compilatie muzicala sunt necesare aaproximativ 10 ore de dans, iar pentru o coregrafie simpla de vals vienez pot fi suficiente 5 ore de dans, depinzand si de capacitatea de acumulare a cuplului.

Mentiuni speciale privind cursurile pentru dansul mirilor – oferim si cerem seriozitate:

 • Anularea sau reprogramarea unei sedinte se va face cu cel putin 3 zile inainte, avand in vedere ca rezervarea salii se poate face si pentru alte scopuri si ora nu trebuie blocata;
 • Plata se va efectua cu o sedinta in avans in cazul orelor particulare sau la inceputul pachetului de cursuri astfel: jumatate din pret la prima ora, a doua jumatate din pret in prima sedinta din a doua jumatate a pachetului (de exemplu sedinta 3 pentru pachetul de 5 cursuri de dans, sedinta 4 pentru pachetul de 8 cursuri sau sedinta 5 pentru pachetul de 10 cursuri);
 • Banii nu se returneaza pentru absenta neanuntata!

Pentru detalii – contact:

 • e-mail: madnessdance@gmail.com
 • Tel.: 0720.018.880/ 0743.650.704/0722.806.469

 

De asemenea puteti vizita Pagina Noastra de Facebook , Twitter, Youtube si Google+

Va recomandam si alte articole despre Dansul Mirilor:

Sugestii dansul mirilor

100 melodii romantice pentru dansul mirilor

Dansul mirilor; vals sau alta melodie?

Cele mai frumoase 50 de piese pentru valsul mirilor

Top 100 Melodii de Deschidere a Dansului

Sursa foto a articolului “Cursuri pentru Dansul Mirilor” sxc.hu

MadnessDance prezinta toate drepturile asupra articolului. Articolul poate fi preluat doar in conditiile: se preia cel mult jumatate din articol, se precizeaza clar sursa cu link catre pagina originala de provenienta (MadnessDance). Pozele se preiau in conformitate cu regulamentul site-urilor de provenienta. Pozele proprii MadnessDance NU se preiau decat cu acordul scris.

 

Share this: Twitter | StumbleUpon | Facebook | Delicious | digg | reddit | buzz | Mr. Wong | eMail | LinkedIn

3 Responses to Dansul Mirilor

 1. Pingback: Oferta Cursuri de Dans | Cursuri de dans – MADNESS DANCE

 2. Veer says:

  Kristians / O istorisire, sa zicem inreaestnta, dar totusi eu nu prea vad legatura cu titlul Nunta nunta, dar cat a costat?Eu asta as fi vrut sa si citesc nu numai obiceiurile locurilor. Si apropo eu sunt tot din Iasi, dar am prieteni la Cluj, am fost la cluj, si nuntile de obicei se fac la fel ca la noi noaptea.Depinde f mult de religie Stii ca acolo sunt multe religii Stii cat a costat?Ne spui si noua?Iar la ultimul tau paragraf mi-as permite sa fac un mic comentariu In mod normal nunta este o petrecere data de miri ca si-au unit destinele Ei invita, dar daca nu vrei nu mergi.Dar de nunta Tu citesti cum e > Ce dai tu, cat dai tu,ar trebui sa fie din sufletul tau pt cei doi miri sa aiba un start de cuplu in viata cat mai bun Chiar totul pe lumea asta inseamna afacere?

 3. Sabby says:

  Eu ii recomand cu tot sufletul pe cei de la Madness Dance, noi am luat ore cu instructoarea Iulia (au ore cam tarziu, dar merita fiecare minut), amandoi aveam cate doua picioare stangi!! Am mai incercat si la alte doua cluburi, dar au vrut sa ne schimbe melodia fie in vals (nu voiam sa dansez vals ca peste tot), fie in ceva mai ritmat. Noi ne-am ales o melodie clasica (e melodia noastra), grea, cu pian si cam atat, iar coregrafia a iesit fantastic. Iulia ne-a adaptat miscarile astfel incat sa fie simple, dar spectaculoase in acelasi timp, ne-a facut si cateva parti pentru poza, pentru fotograf, ce sa mai, e profi. La nunta am avut insa emotii si la final mi-a cazut voalul, dar nu a fost o catastrofa :) ) Si mai e un plus pentru care vi-i recomand: a facut doar cu noi in sala, nu mi-a fost rusine sa vin in crinolina! Noi am luat 8 sedinte, dar ultimele 3 au fost doar cu repetitii finale, fiindca eram foarte speriati sa iasa bine. Pacat ca nu ma lasa al meu sa pun clipul pe youtibe, eu sunt foarte mandra :) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam